Friday, September 15, 2006

Every Year the Dutch Quiltersguild "Quiltersgilde"has an exhibition in a region of the Netherlands, most in churches. This year it was in the "Sint Laurenskerk" in Rotterdam. I attended the opening, an after the opening other visitors could come in. There were a lot of people there and, what I most like at such openings, a lot of people I know And I could have a short or longer talk with.
In my photo's you see a sort of cake made of different things. It was very funny.
In the second you see an image of a detail of a second cake.
Annette is trying to make a photo of me, and I tried to make a photo of her and Hanne.
The last photo is of the quilt of Petra Robben. She loves roses, and I too. I can recommand the exhibitions of the Quiltersgilde, and surely in combination with the very good museums in Rotterdam.

Vandaag was ik bij de opening van de Algemene Tentoonstelling van het Quiltersgilde, die ieder jaar in een andere plaats wordt gehouden. Dit jaar in de Grote of Sint Laurenskerk in Rotterdam. Het was werd druk bezocht.
De tentoonstelling was mooi, met verrassende hoekjes. O.a. was werk te zien van de cursus Quilten Speciaal. Bijzonder was de taart van allerlei materialen met als thema Holland. De tweede photo is een detail van de tweede taart.
Annette probeert een foto van mij te maken, terwijl ik haar en Hanne fotografeer.
De laatste foto is van de quilt van Petra Robben. Zij houdt van rozen, net als ik, en zij gebruikt daarbij graag het contrast met "dierlijke" prints.
Een bezoekje aan de tentoonstelling is zeker aan te raden. Ook andere musea in Rotterdam zijn zeer interessant.

1 comment:

Nelleke said...

Zelf ben ik zaterdagmiddag geweest, lekker rustig, ik vond het ook een mooie tentoonstelling, ik had eerst helemaal niet in de gaten dat de taarten werkstukken waren van QS, ik dacht leuke versiering!!!.
Gr. Nelleke.
p.s. gefeliciteerd met je dochter!