Saturday, December 05, 2009

It is now more than two weeks ago that I visited the GP for some pains in my breast. The GP called immediately the cardiologist and the ambulance and I was brought to hospital. Good luck, I was at home in the evening. There was no cardiac infarct. The pain however stayed. Now I have to go for further with my specialist in internal medicin to look wat is the matter.
Investigation for CLL ( Leukemia) is stabile, so it is good to know that I don't need medicins in this stadium.
In the meantime I made some traditional quilts. One as a puppetquilt for one of my granddaughters and one with my New-Zealand fabrics. On these fabrics are images of NZ flowers and trees. It is good to have some distraction from every business. I did also some other deconstructed screenprinting and I now get a little more experience.Ruim twee weken geleden ging ik naar mijn huisarts met klachten van pijn op de borst. Zij telefoneerde onmiddelijk met de cardioloog en de ambulance en in no time was ik in het ziekenhuis voor onderzoek. Gelukkig was ik 's avonds weer thuis en het was geen hartinfarct. Wat dan wel. Intussen bij ik weer bij de internist geweest en er volgen nieuw onderzoeken. De 3 maandelijkse controle voor CLL ( Leukemie) gaven een stabiel beeld, dus voorlopig hoef ik nog niet aan de medicijnen.
In de tussentijd maakte ik enkele traditionele quilts: Een poppenquiltje voor een van mijn kleindochters en een van de stofjes die ik uit Nieuw-Zeeland mee heb gebracht. Op deze stoffen staan allemaal afbeeldingen van de NZ flora. Het is goed om een beetje bezig te blijven.
Verder heb ik me ook nog beziggehouden met deconstructed screenprinting en intussen begin ik een klein beetje ervaring te krijgen.

2 comments:

Margeeth said...

Oei, dat was schrikken! Gelukkig had je geen hartinfarct, maar ik hoop voor je dat ze wel snel uitvinden waar die pijn dan wel vandaan komt.

Laura said...

Blij dat het geen hartinfarct was Nelly. Bezig blijven met mooi stofjes en leuke experimenten zijn uitstekend om de aandacht van vervelende dingen af te leiden.