Friday, December 24, 2010

I made a lot of stars in different sizes and colours.
I sold them, gave them to my children and hang some in my own Christmas tree.
I was in time with the preparations for Christmas because last Wednesday I got my first chemo-therapy agains a chronicle lymphathic leukemia also called indolent non-hodgkin lymfoom.
I will get 6 therapies with intervals of three weeks and also for two years an immuno-therapy.
It will be heavy, I will loose my hair, and my whole body will join the party. At this moment I'm rather fine.
I hope I will have time in between to do something with fabrics and yarns or some other creations and when not I have still a lot of books to read. I also have some workhops and I hope I can join them.
I wish all of you fine Christmas days and a very happy New Year
ew

Ik maakte een heel aantal sterren in verschillende maten en kleuren. Ik verkocht ze, gaf ze aan mijn kinderen en hing er ook een paar in mijn eigen kerstboom. Ik was dit jaar op tijd mijn de voorbereidingen voor Kerstmis, omdat ik afgelopen woensdag mijn eerste chemo-therapie kreeg voor een chronische lymfatische leukemie, ook wel indolent non-hodgkin lymfoom genoemd. Er zijn in totaal 6 kuren met tussenpauzes van 6 weken. Daarnaast krijg ik nog twee jaar immunotherapie. Het zal heftig zijn, mijn haar zal uitvallen en mijn lichaam zal gezellig meedoen. Op dit moment voel ik me tamelijk goed.
Ik hoop dat ik in de tussenperiodes tijd en energie zal hebben om me bezig te houden met textiel en andere creatieve dingen en anders heb ik nog wel een hele stapel boeken liggen die ik wil lezen. Bovendien heb ik ook nog enkele workshops gepland staan en ik hoop dat ik ook daaran kan deelnemen.
Ik wens jullie allemaal fijne Kerstdagen en een heel gelukkig Nieuwjaar.

5 comments:

Margeeth said...

Ik wens jou ook hele goede feestdagen en een goed nieuwjaar. Ik hoop dat je behandelingen goed zullen aanslaan en dat je er zelf ook een beetje redelijk doorheen komt.

Laura said...

Heel veel goede wensen voor het komend jaar, Nelly. Ik hoop dat debehandelingen hun werk zullen doen! Veel sterkte!

Sonja Thalen said...

Heel veel sterkte toegewenst, maar vooral veel gezondheid voor alle jaren die nog komen.

gonny said...

Nelly,heel veel sterkte. Ik hoop dat je ondanks de beslist zware behandelingen, toch een goed 2011 krijgt. Dat je in ieder geval minder zorgen zult hebben dan het afgelopen jaar. Alle goeds

Anonymous said...

Nelly, ik denk aan je. Ik hoop dat je hobby voor de broodnodige ontspanning kan zorgen dit nieuwe jaar.

Groetjes Nelleke.